1) Garantia de conformitate a produselor comercializate pe www.mobilecase.ro este acordata conform legislatiei romanesti in vigoare prin O.G. 21/1992, legea 449/2003 si O.G. 174/ 2008.

 

2) Avand in vedere ca accesoriile de telefon fac parte din categoria produselor cu durata de viata limitata, www.mobilecase.ro ofera produselor sale o garantie comerciala de 3 luni de la data achizitionarii.

3) Produsele DOA (sosite direct defecte la clienti) declarate in termen de 48 de ore de la intrarea in posesie se pot returna pe cheltuiala noastra, produsul defect va fi inlocuit cu unul functional.

 

  • Nu fac obiectul garantiei foliile care au fost lipite. In conditiile in care cumparatorul va constata defecte de fabricatie sau o incompatibilitate cu  device-ul, foliile de protectie vor fi returnate vanzatorului in starea in care au fost primite.

  • Foliile care prezinta defecte de fabricatie sau sunt incompatibile cu telefonul dumneavoastra (ex: folia ambalata de producator nu este destinata modelului de telefon mentionat pe ambalajul foliei) vor fi inlocuite gratuit in conditiile in care vanzatorul este notificat in maxim 48 de ore de la data sosirii coletului.

 

Atentie! Nu se considera incompatibilitate dimensiunea une folii de protectie in raport cu suprafata displayului. Majoritatea foliilor acopera doar suprafata ecranului tactil, nu intregul display. Unele folii vor fi chiar mai inguste decat suprafata ecranului tactil daca displayul telefonului este foarte curbat. Ex: foliile partiale se lipesc doar pe suprafata plata a displayului. Caracteristicile de partial, full cover sau curbat ale foliilor vor fi regasite in descrierierile de pe site ale produselor.

 

  • Nu fac obiectul garantiei defectiunile aparute in urma montarii, utilizarii sau utilizarii neadecvate a produselor de catre cumparator rezultand in urme de socuri mecanice,zgarieturi, utilizare neglijenta sau excesiva. In cazul foliilor, garantia inceteaza in momentul dezlipirii foliei de protectie de pe partea adeziva.

 

  • De asemenea, nu fac obiectul garantiei produsele ce prezinta urme de uzura in conditii normale.

*** Pentru procedura de retur va rugam sa completati formularul de la sectiunea "Politica de retur" de asemenea va rugam sa specificati motivul returului pentru o solutionare cat mai eficienta.